Kompatible Versionen
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 150 g dried lentils, any type (see tip)
- 700 g water, plus extra for cooking pasta
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
oder 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 140 g carrots, cut in pieces (2-3 cm)
- 25 - 30 g shallot, halved, to taste
-
40
g toasted sesame oil, plus extra for sizzling
oder 40 g olive oil - ½ tsp salt, plus extra for cooking pasta
- 1 tsp sweet paprika
- ½ tsp fresh oregano leaves, plus 1 pinch for garnishing
- 320 g dried wholewheat spaghetti
- 100 g sun-dried tomatoes in oil, drained, cut in pieces (1-2 cm)
- 1 pinch sesame seeds, for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2565 kJ / 613 kcal
- Protein
- 24 g
- Kohlenhydrate
- 104 g
- Fett
- 13 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 2 g
- Ballaststoff
- 12 g
- Natrium
- 387 mg
Alternative Rezepte
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min