Geräte & Zubehör
Leek Leaf Chicken Rolls
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 55 Min
4 portions
Zutaten
-
walnut halves40 g
-
1 pinch dried thymefresh thyme leaves only1 sprig
-
ground black pepper1 pinch
-
leek cut in pieces, plus 8 leaves (8-10 cm long)110 g
-
sun-dried tomatoesbacon, any type50 g
-
olive oil40 g
-
boiling water for soaking
-
chicken breast fillets (approx. 500 g), beaten to 2-3 mm thick8
-
salt8 pinches
-
ground black pepper8 pinches
-
soy sauce plus extra for serving1 Tbsp
-
water500 g
-
soy sauce for serving
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
639 mg
Protein
30.5 g
Kalorien
1814.8 kJ /
433.8 kcal
Fett
28.8 g
Ballaststoff
3.3 g
Gesättigte Fettsäuren
5.5 g
Kohlenhydrate
15.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Go Green, Feel Good
71 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Cheeseburger Quiche
50 Min
Mediterranean Turkey Roulades
45 Min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken
1 Std. 10 Min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 Min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Orzo pasta with chicken and pesto
30 Min
Red Cabbage and Chicken Salad
40 Min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 Min
Low Carb Lasagne
1 Std. 30 Min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 Min
Pork with Spinach Lentils
20 Min