Geräte & Zubehör
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 35 Min
10 stuks
Zutaten
-
vastkokende aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)500 g
-
uien gehalveerd170 g
-
eieren2
-
fijne havervlokken30 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
teentje knoflook1
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid, goed uitgelekt (± 350 g)450 g
-
gemalen peper3 snuifjes
-
olie30 g
-
geklaarde boter3 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
574.9 mg
Protein
4.1 g
Kalorien
587.8 kJ /
140.5 kcal
Fett
8.1 g
Ballaststoff
2.7 g
Gesättigte Fettsäuren
2.9 g
Kohlenhydrate
14.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fusion-smaken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Mediterrane groentepasta
Keine Bewertungen
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Keine Bewertungen
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Keine Bewertungen
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 Min
Zachte graanrepen
1 Std.
Kokosnoot en chocoladesorbet
Keine Bewertungen
Vegan Lasagne met Linzen
Keine Bewertungen
Salade van Kool en Wortel met Feta
15 Min
Energieballen
30 Min
Pistache Moelleux
30 Min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 Std.