Geräte & Zubehör
Taart met peer en brie
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 porties
Zutaten
-
bloem200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud, in stukken gesneden80 g
-
water koud65 g
-
zout½ tl
-
brie kaas in stukken gesneden200 g
-
peren geschild (ongeveer 300 g)2
-
verse tijm (optional) voor decoratie2 - 3 takjes
-
zwarte peper, gemalen om te bestrooien
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
434 mg
Protein
15 g
Kalorien
2100.3 kJ /
502 kcal
Fett
27 g
Ballaststoff
5 g
Gesättigte Fettsäuren
17 g
Kohlenhydrate
47 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pompoen & Peer
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Değerlendirme yok
Mediterrane paprika's
Değerlendirme yok
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1sa
Flatbread met peer en geitenkaas
3sa
Pompoen baba ganoush
35 dk
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Değerlendirme yok
Tarte Tatin
2sa
Kip met 'mole verde' saus
1sa
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 dk
Vegetarische bonenburger
1sa 20 dk
Hartige taart met savooiekool
1sa 30 dk
Béarnaisesaus
Değerlendirme yok