Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 teentjes knoflook
- 1 rode peper, zaden verwijderd, in stukken
- 60 g ui gehalveerd
- 830 g water
- 300 g verse champignons in zijn geheel of in vieren gesneden
-
1
volle tl groentebouillonpasta
oder 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 250 g droge rode linzen
- 20 g tomatenpuree
- 1 tl currypoeder
- 2 snuifjes cayennepeper, gemalen
- ¼ - ½ tl zout
- ¼ tl peper, gemalen
-
20
g olie
oder 20 g olijfolie - 200 g room, elk type (van koemelk) plus extra om te besprenkelen
- peterselie, vers gehakt, voor de garnering
- stokbrood, om op te dienen
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1965.7 kJ / 469.8 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Kohlenhydrate
- 47.2 g
- Fett
- 24.6 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 12.1 g
- Ballaststoff
- 8.3 g
- Natrium
- 264.6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Vegetarische chili
Keine Bewertungen
Suikervrij bananenbrood
1 godz. 15 min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 min
Soba noodle mee goreng
40min
Stevige linzenchili
50min
Mokka-pompoen frappuccino
20min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 Std. 15 Min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Keine Bewertungen
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min