Geräte & Zubehör
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 20 Min
8 portions
Zutaten
Strawberry Sorbet
-
caster sugar150 g
-
frozen strawberries500 g
-
lemon juice freshly squeezed10 g
-
ripe banana cut in pieces75 g
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple peeled, cut vertically in 4-6 wedges1
(approx. 200 g each), core removed -
fresh mint leaves for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2.7 mg
Protein
0.9 g
Kalorien
667.9 kJ /
159.6 kcal
Fett
0.2 g
Ballaststoff
3.2 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
41.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Mediterranean Green Goddess Salad
40 Min
Green Goddess Avocado Cucumber Salad
20 Min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 Min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 Std. 50 Min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 Min
Surimi Stick Salad
15 Min
Thai Cucumber Salad
15 Min
Celeriac Remoulade
Keine Bewertungen
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
4 Std.
Rice Congee
4 Std. 5 Min
Sliced Fruit Salad with Citrus Dressing
30 Min
Berry Chia Jam
30 Min