Geräte & Zubehör
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 20 Min
8 portions
Zutaten
Strawberry Sorbet
-
caster sugar150 g
-
frozen strawberries500 g
-
lemon juice freshly squeezed10 g
-
ripe banana cut in pieces75 g
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple peeled, cut vertically in 4-6 wedges1
(approx. 200 g each), core removed -
fresh mint leaves for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2.7 mg
Protein
0.9 g
Kalorien
667.9 kJ /
159.6 kcal
Fett
0.2 g
Ballaststoff
3.2 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
41.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Spiced Lamb Roast
29 Std. 50 Min
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 Min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1 Std. 20 Min
Thai Tomyum Courgetti Soup
45 Min
Thai Cucumber Salad
15 Min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
15 Min
Beetroot Carpaccio
20 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 Min
Pears in Orange Syrup
30 Min
Cullen Skink
45 Min
Sizzling Jalapeño Cocktail (Metric)
3 Std. 5 Min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min