Geräte & Zubehör
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
peanuts, roasted, salted100 g
-
garlic cloves2
-
water540 g
-
fish sauce40 g
-
freshly squeezed lime juice30 g
-
caster sugar40 g
-
chicken breasts cut in pieces (5 cm)400 g
-
white cabbage cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)200 g
-
red cabbage cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)100 g
-
red onion halved vertically50 g
-
carrots100 g
-
fresh mint leaves16
-
fresh chilli thinly sliced1
-
fresh coriander leaves2 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
893.4 mg
Protein
29.6 g
Kalorien
1675.4 kJ /
400.5 kcal
Fett
21.8 g
Ballaststoff
5.1 g
Gesättigte Fettsäuren
4.3 g
Kohlenhydrate
24.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slicing and Grating (TM5)
44 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Roasted Chicken with Vegetables
1 Std. 45 Min
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 Min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1 Std. 10 Min
Lemon grass beef salad
30 Min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 Min
Leftover Chicken Kimchi Salad
15 Min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 Min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 Std. 15 Min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 Std. 40 Min
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25 Min
Keralan Fish Curry
30 Min