Geräte & Zubehör
Rose Harissa
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
530 g
Zutaten
-
dried chillies mixed (see Tips)80 g
-
boiling water to soak500 g
-
coriander seeds2 tbsp
-
cumin seeds2 tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
ground paprika2 tsp
-
garlic cloves5
-
olive oil100 g
-
tomato paste20 g
-
fresh tomatoes diced180 g
-
rose petals dried1 tbsp
-
sugar2 tsp
-
sea salt1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
apple cider vinegar60 g
-
rose water10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 530 g
Natrium
1991.8 mg
Protein
15.8 g
Kalorien
5529 kJ /
1321.5 kcal
Fett
117.1 g
Ballaststoff
31.8 g
Gesättigte Fettsäuren
16.7 g
Kohlenhydrate
80.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Spiralized sweet potato curry rosti
30 Min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 Min
Slow-cooked lamb Madras
2 Std. 15 Min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10 Min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 Min
Carrot Cake
1 Std. 20 Min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1 Std.
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 Min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 Min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 Std. 40 Min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 Min