Geräte & Zubehör
Vegan almond dip
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
355 g
Zutaten
-
ground coriander¼ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
chilli powder½ tsp
-
garlic cloves2
-
raw almonds100 g
-
nutritional yeast20 g
-
Bragg's® liquid aminos (see Tip)15 g
-
water100 g
-
grapeseed oil100 g
-
lemon juice to taste60 - 80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 355 g
Natrium
1015.6 mg
Protein
35.4 g
Kalorien
6645.2 kJ /
1588.2 kcal
Fett
151.3 g
Ballaststoff
17.4 g
Gesättigte Fettsäuren
13.7 g
Kohlenhydrate
36.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
TM7 Demo (NZ)
1 Std. 30 Min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 Std. 25 Min
Date and oat milk
20 Min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 Min
Strawberry margarita
5 Min
Walnut and spinach pesto
5 Min
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25 Std.
Aquafaba meringue kisses
2 Std. 30 Min
Muhamara dip
30 Min
Vegan macadamia cheese ball
56 Std. 55 Min
Miso corn purée with almond ricotta
3 Std. 20 Min
Pea and mint soup
20 Min