Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g venussschelpen, vers, schoongemaakt
- 500 g verse kokkels
- 5 tl zout
- 800 g mosselen, vers, schoongemaakt
- 20 g verse koriander
- 1500 g water, plus extra om de rijst te weken en te koken.
- 100 g witte wijn
- 6 - 8 rauwe gepelde langoustines, (ongeveer 500 g)
- 1000 g garnalen, klein, ongepeld
- 300 g uien, gehalveerd
- 2 knoflookteentjes
- 10 g verse peterselie, blaadjes alleen
- 50 g olijfolie
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 1 chillipeper, vers, in dunne plakjes gesneden
- 300 g rode paprika, gesneden
- 600 g rijst
- 2 gedroogde laurierbladeren
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1845.2 kJ / 441 kcal
- Protein
- 35.9 g
- Kohlenhydrate
- 53 g
- Fett
- 7.7 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1.3 g
- Ballaststoff
- 1.6 g
- Natrium
- 1910.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Lactosevrije luikse wafels
Keine Bewertungen
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Keine Bewertungen
Zeevruchtennat met champagne
Keine Bewertungen
Champagne crème cake
Keine Bewertungen
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Keine Bewertungen
Rugelach met pistache-halva
Keine Bewertungen
Duitse brunch
1h 15min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Keine Bewertungen
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Keine Bewertungen
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Keine Bewertungen
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min