Kompatible Versionen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Raviolideeg
- 200 g bloem
- 2 eieren
- 1 el olijfolie
Raviolivulling
- 2 takjes verse peterselie, plus extra voor de garnering
- 40 g Parmezaanse kaas
- 50 g gepelde walnoten
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 100 g peer, in blokjes (1 cm)
- 20 g zongedroogde tomaten, gehalveerd
- 150 g ricotta
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
Champagnesaus
- 1 knoflookteentje
- 30 g sjalot
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
-
1
tl bloem
oder 1 tl maïszetmeel - 180 g groentenbouillon
- 200 g Champagne
- 20 g room, 20 % vet
- 1 - 2 tl zout
- 1 - 1 ½ l water
- 20 g grenadine
- Nährwerte
- pro 4 porties
- Kalorien
- 10742 kJ / 2567.4 kcal
- Protein
- 78.1 g
- Kohlenhydrate
- 223.7 g
- Fett
- 138.9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 59.8 g
- Ballaststoff
- 16.3 g
- Natrium
- 5637.5 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Brak ocen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Brak ocen
Tempé
48h
Mango kleefrijst cake (vegan)
11j
Ingemaakte citroenen
Brak ocen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Brak ocen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Brak ocen
Maanzaadslakken
Brak ocen
Iers sodabrood
Brak ocen
Glühwein
15 min
Ijs van amarenakersen
8u. 10min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Brak ocen