Geräte & Zubehör
Glutenvrije gevulde pepers
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
Edammer kaas in stukken gesneden100 g
-
olijfolie40 g
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentjes2
-
tonijn, uit blik150 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito)50 g
-
ontpitte olijven10 g
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
zout1 tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
piquillo peper400 g
-
eieren2
-
glutenvrij witte bloem50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 porties
Natrium
4217.8 mg
Protein
79.4 g
Kalorien
5595.8 kJ /
1337.4 kcal
Fett
81.8 g
Ballaststoff
14.7 g
Gesättigte Fettsäuren
26.7 g
Kohlenhydrate
69.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij bakken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Curryketchup
30min
Prime Board
Nessuna valutazione
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Nessuna valutazione
Vegan jus
40min
Hartige Ratatouille Taart
1h 30min
Scandinavische brunch
Nessuna valutazione
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Maanzaadslakken
Nessuna valutazione
Sojamelk en gestoomde broodjes
Nessuna valutazione
Levercake
1h 50min
Maanzaad-mayonaise
Nessuna valutazione
Vegan mayonaise
Nessuna valutazione