Geräte & Zubehör
Mediterranean Turkey Roulades
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Turkey Roulades, Rice and Vegetables
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
long grain rice180 g
-
water1200 g
-
turkey escalopes600 g
-
sundried tomato pesto160 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
red pepper cut in pieces (2 cm)1
-
courgettes cut in pieces (2 cm)300 g
-
chestnut mushrooms quartered200 g
Herb Sauce
-
sour cream100 g
-
plain flour50 g
-
fresh mixed herbs (e.g. parsley or basil)15 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
43.6 g
Kalorien
2461 kJ /
588 kcal
Fett
21.9 g
Kohlenhydrate
54.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
A Taste of the Med
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Greek Style Pork Stew
30 Min
Chicken Provencale
1 Std.
Beef Stroganoff
1 Std.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Turkey Burger
1 Std. 25 Min
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
45 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min