Geräte & Zubehör
Mediterranean Turkey Roulades
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Turkey Roulades, Rice and Vegetables
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
long grain rice180 g
-
water1200 g
-
turkey escalopes600 g
-
sundried tomato pesto160 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
red pepper cut in pieces (2 cm)1
-
courgettes cut in pieces (2 cm)300 g
-
chestnut mushrooms quartered200 g
Herb Sauce
-
sour cream100 g
-
plain flour50 g
-
fresh mixed herbs (e.g. parsley or basil)15 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
43.6 g
Kalorien
2461 kJ /
588 kcal
Fett
21.9 g
Kohlenhydrate
54.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
A Taste of the Med
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Creamed Cod
45min
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55min
Lentil and Bacon Soup
8h 55min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min
Orzo with Salmon and Spinach
40min