Kompatible Versionen
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Chunky basil pesto dip dressing
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 garlic clove
- 40 g fresh basil leaves
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 160 g raw cashews
- 1 - 2 tbsp white wine vinegar, to taste
- 110 g extra virgin olive oil
- 100 g lemon juice (approx. 2 lemons)
Warm chicken salad and chickpea soup
- 400 g pumpkin, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 550 g chicken breast fillet, cut into cubes (2 cm)
- 160 g couscous, rinsed and drained
- 150 g dried chickpeas
- 1 - 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 brown onions (approx. 300 g), cut into quarters
- 20 g olive oil
- 2 carrots (approx. 240 g), cut into pieces
- 3 - 4 garlic cloves
- 200 g turnip, cut into pieces
- 1100 g water
- 60 g pine nuts or raw cashews, toasted
- 150 - 200 g fresh baby spinach leaves
- 2 tbsp pitted black olives or Kalamata olives, sliced
- 1 Lebanese cucumber, peeled and cut into pieces
- 250 g cherry tomatoes (1 punnet), cut into halves
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 4472.5 kJ / 1064.9 kcal
- Protein
- 52.2 g
- Kohlenhydrate
- 47.4 g
- Fett
- 71.6 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 12.8 g
- Ballaststoff
- 18.3 g
- Natrium
- 1164.4 mg
Alternative Rezepte
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Asian-style fish fillets
30min
Tuscan bean soup
30min
Chicken velouté meal
40min
Ratatouille
40min
Chicken and warm potato salad
55 min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Hungarian goulash
1h 30min
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Rice salad
1h