Geräte & Zubehör
Crisp Onsen Eggs
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 2 Std.
6 portions
Zutaten
-
white bread, slightly stale100 g
-
water1000 g
-
large eggs room temperature6
-
fine sea salt to taste
-
light soy sauce50 g
-
light brown sugar35 g
-
ground ginger1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
water, hot260 g
-
cornflour mixed with 2 Tbsp water2 Tbsp
-
oil for frying
-
fresh red chilli thinly sliced, for sprinkling1
-
fresh coriander chopped, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1179.4 mg
Protein
12.9 g
Kalorien
881.8 kJ /
210.8 kcal
Fett
7.5 g
Ballaststoff
1.9 g
Gesättigte Fettsäuren
2.3 g
Kohlenhydrate
22.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Keine Bewertungen
KL Hokkien Noodles
35 Min
Agedashi tofu
30 Min
Mini Ginger and Cherry Panettones
5 Std.
Hainanese Chicken Rice
4 Std. 5 Min
Pandan Sponge Cake
1 Std.
Radish Carpaccio with Cod (TM5)
Keine Bewertungen
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1 Std. 35 Min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40 Min
Soft and Fluffy Chocolate Buns
1 Std. 30 Min
Singapore Laksa
55 Min
Old Cucumber Soup
Keine Bewertungen