Geräte & Zubehör
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)400 - 450 g
-
sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)200 - 250 g
-
salt to sprinkle, plus extra to season½ tsp
-
extra virgin olive oil plus an extra 10 g2 tbsp
-
water to cover
-
onion80 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
fresh mushrooms sliced100 g
-
harissa paste½ - 1 teaspoon
-
eggs4
-
dried chilli flakes to sprinkle
-
ground black pepper to season
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
419 mg
Protein
10.5 g
Kalorien
1027.5 kJ /
245.6 kcal
Fett
14.9 g
Ballaststoff
3.4 g
Gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Kohlenhydrate
17.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize your life (TM5)
17 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Cheese and bacon rolls
2 Std.
Leek and cheese tart
1 Std. 15 Min
Ossobuco Milanese
3 Std. 25 Min
Cheesy roasted vegetable muffins
Keine Bewertungen
Tornado Potatoes
1 Std.
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Keine Bewertungen
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 Min
Gluten free waffle cones
35 Min
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1 Std. 15 Min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24 Std. 25 Min