Geräte & Zubehör
Plum and caramelised chocolate semifreddo
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 25 Std.
12 portions
Zutaten
Caramelised chocolate
-
white chocolate broken into pieces80 g
-
shelled unsalted pistachio nuts30 g
Plum compote
-
fresh blood plums (approx. 4-5), stones removed, cut into 1 cm wedges400 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
white sugar100 g
Sabayon cream
-
egg yolks6
-
white sugar100 g
-
sweet wine of choice30 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
mascarpone cheese250 g
-
vanilla bean extract1 tsp
Pistachio chocolate bark
-
white chocolate broken into pieces100 g
-
shelled unsalted pistachio nuts roughly chopped2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
112.3 mg
Protein
5.3 g
Kalorien
1894.3 kJ /
452.7 kcal
Fett
34 g
Ballaststoff
0.9 g
Gesättigte Fettsäuren
19.3 g
Kohlenhydrate
33.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Rhubarb, orange and almond Cake
1 Std. 30 Min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Keine Bewertungen
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 Min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 Min
Lemon curd
20 Min
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1 Std. 50 Min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 Std. 30 Min
Rum and raisin ice cream
24 Std. 10 Min
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min
Lemon meringue ice-cream cake
13 Std. 15 Min
Pavlova
6 Std.