Geräte & Zubehör
Quick herb paste
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
180 g
Zutaten
-
extra virgin olive oil plus extra to cover100 g
-
mixed fresh herbs (see Tips)60 g
-
fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into pieces1
-
sea salt1 tsp
-
garlic clove1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 180 g
Natrium
1920 mg
Protein
6.6 g
Kalorien
4485.5 kJ /
1072.1 kcal
Fett
103.5 g
Ballaststoff
22.9 g
Gesättigte Fettsäuren
17 g
Kohlenhydrate
43.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Turmeric, lemon and ginger tea
20min
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72h 30min
Pickled Grated Carrots
45min
Hommus
15min
Garam masala
10min
Brown basmati rice
40min
Traditional gravy
25min
Fresh turmeric and ginger paste
20min
Pear mulled wine
30min
Achcharu (pickle)
48h 30min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Brown rice
50min