Geräte & Zubehör
Tomato and mushroom spaghetti
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil25 g
-
bacon diced100 g
-
fresh Swiss brown mushrooms sliced140 g
-
canned tomatoes400 g
-
water450 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
sea salt½ - 1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
dried chilli flakes (optional)1 pinch
-
spaghetti300 g
-
fresh basil leaves to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
799.8 mg
Protein
15.5 g
Kalorien
2009.8 kJ /
480.4 kcal
Fett
17.6 g
Ballaststoff
4.7 g
Gesättigte Fettsäuren
4.5 g
Kohlenhydrate
65.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Spaghetti carbonara (TM7)
40 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min
All in one bowl bolognese
40 Min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Shakshuka in the Varoma
30 Min
High Protein Egg Bake
20 Min
Fast and Super Easy Noodles
15 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min
Macaroni carbonara
30 Min
No fail mash potato
20 Min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 Min