Steamed aubergine and ricotta lasagne
TM5 TM6

Steamed aubergine and ricotta lasagne

4.3 (3 Bewertungen)

Zutaten

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces
  • 5 - 10 g fresh parsley, leaves only
  • 1 - 2 pinches freshly ground pepper
  • 1100 g water
  • 2 tsp salt
  • 160 g dried lasagne pasta sheets
  • 300 g aubergines, cut in small cubes (approx. 1 cm)
  • 1 garlic clove
  • 50 g onions, cut in pieces
  • 50 g carrots, cut in pieces
  • 30 g celery stalk, cut in pieces
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 500 g canned crushed tomatoes
  • 250 g ricotta cheese, drained

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
2352 kJ / 561 kcal
Protein
24 g
Kohlenhydrate
48 g
Fett
29 g
Ballaststoff
7 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte