Geräte & Zubehör
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
Salad
-
blanched hazelnuts50 g
-
butternut squash peeled, diced (1-2 cm)500 g
-
onions cut in wedges120 g
-
courgettes sliced in rounds (1 cm)200 g
-
olive oil20 g
-
ground cumin1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinch
-
amaranth grains200 g
-
water600 g
-
fine green beans200 g
Dressing
-
garlic clove1
-
fresh chives cut in pieces (3 cm)10 g
-
fresh parsley leaves20 g
-
olive oil30 g
-
orange juice freshly squeezed50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
pomegranate seeds100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
578 mg
Protein
9 g
Kalorien
1391 kJ /
333 kcal
Fett
17 g
Gesättigte Fettsäuren
22 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant-based Kitchen
30 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Supreme Plant Poke Bowl
1 Std. 10 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Squash and Broccoli Salad
35 Min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 Std.
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 Min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 Min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Green Goddess Quinoa Salad
40 Min