Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- ½ bunch fresh parsley, leaves only (10 g)
- 1 garlic clove
- 1 fresh chilli, deseeded
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 80 g leeks, white part only, cut in pieces (3 cm)
- 80 g celery, cut in pieces (3 cm)
- 250 g quince, peeled, deseeded and cut in pieces (3 cm)
- 20 g dry sherry
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g pumpkin, peeled, seeds removed, cut in pieces (4 cm)
-
750
g chicken stock
oder vegetable stock - 150 g single cream, plus extra to serve
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 1 pear, finely sliced and tossed in lemon juice
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 88 kJ / 21 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Kohlenhydrate
- 2 g
- Fett
- 1.4 g
Alternative Rezepte
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
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Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15 min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 godz. 5 min
Borscht
50min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
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Pea Soup with Squid and Tomatoes
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Carob Porridge with Linseed and Date Milk
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Macadamia and Lime Basil Pesto
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Cream of Asparagus Soup
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Spiced Red Wine Pears
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Asparagus Stem Soup
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