Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g de filets de poisson blanc (cabillaud, merlu, lieu etc...), coupés en morceaux (1 cm)
- 10 g de beurre doux, pour les ramequins
- 200 g de lait de coco
- 2 gousses d'ail
- 1 c. à café de curry en poudre
- 4 œufs
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 2 pincées de piment de Cayenne en poudre
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 962 kJ / 230 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 4.7 g
- Fat
- 12.8 g
In Collections
Alternative recipes
Rougail crevette
50 min
Cari poisson
35min
Poisson au curry
55 min
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25 Min
Osso-buco de cabillaud
45 min
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Gratin de poisson
45 min
Ragoût de poisson aux épices
1 Std. 45 Min
Tarte basquaise
55 min
Tajine de poissons au curry
55 min
Bobó de crevettes
45 min
Curry de poisson
45 min