Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 échalotes
- 15 g de beurre demi-sel
- 8 œufs bien frais
- 100 g de fromage, type bleu des Flandres et détaillé en cubes
- 250 g d'eau
- 1 branche d'estragon frais, ciselée
- 8 pincées de poivre noir moulu
- 8 pincées de fleur de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 622.6 kJ / 150.2 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Carbohydrates
- 1.4 g
- Fat
- 11.5 g
- Fibre
- 0.2 g
Alternative recipes
Œuf poché sauce meurette
1h
Flan express au roquefort
30min
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30min
Œufs cocotte aux cèpes
35min
Soufflé au beaufort et aux noisettes
45min
Langoustines sauce au whisky
1h 10 min
Minisoufflé au camembert
35min
Œufs brouillés aux asperges et au bacon
40min
Œufs mollets en robe de noix
30min
Salade d'œufs pochés
40min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2h
Œufs mollets à la dijonnaise
25 min