![Zuppa di soia gialla Zuppa di soia gialla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D1A775BB-24A5-4121-A1AE-E9FE905F89E3/Derivates/A241BB6A-976A-4047-BF45-B4C234D196EF.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 100 g di gambi di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di prezzemolo fresco (i gambi e le foglioline), lavato e asciugato
- 100 g di carota a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 240 g di fagioli di soia secchi, ammollati per 8 ore (soia gialla)
- 100 g di pomodorini ciliegia a metà (o altro tipo di pomodorini)
- 1 cucchiaino di sale
- 1700 g di acqua
- 4 grani di pepe nero (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1502 kJ / 359 kcal
- Protein
- 23.6 g
- Carbohydrates
- 18.7 g
- Fat
- 21.6 g
- Fibre
- 9.2 g
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