Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 185 g zucchero
- 1 pezzettino di scorza di limone (2 g), preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 435 g di latte intero
- 190 g di panna (min. 30% di grassi)
- 185 g di tuorli
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 9422 kJ / 2252 kcal
- Protein
- 48 g
- Carbohydrates
- 223 g
- Fat
- 136 g
In Collections
Alternative recipes
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min
Sacher Torte
2h 30 min.
Crema inglese
15 min.
Crema alla vaniglia con pere caramellate (senza glutine)
25min
Semifreddo alla crema al Whisky
5 godz. 30 min
Crema pasticcera
15 min.
Albumi montati a neve
5 min.
Zabaione
15 min.
Ganache al cioccolato
12h 20min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 Std. 35 Min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min