Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 250 g Milch
- 3 Brötchen, vom Vortag, in Scheiben
- 250 g Hähnchenfleisch, sehnenfrei, in Stücken
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Eier
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 2000 g Wasser
-
4
Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l)
or 4 geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 660 kJ / 158 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Pilz-Kartoffel-Eintopf
50 Min
Gulaschsuppe
1h 5min
Frühstückssuppe mit gedämpftem Huhn
30 min
Kartoffeltopf mit Pfifferlingen
1 godz. 40 min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1h 50min
Gulaschsuppe
1 godz. 15 min
Ripperl in Paradeiser-Chili-Sauce
1h 30min
Spätzlesuppe
3h
Krafteintopf
1 Std. 45 Min
Chinesische Gemüse-Nudel-Suppe mit Yuba
35 min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45 min
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min