Verdure in umido
TM5 TM6

Verdure in umido

4.6 (84 ratings)

Ingredients

  • 50 g di pancetta a cubetti
  • 150 g di cipolla a fette
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di polpa di pomodoro
  • 200 g di melanzane a dadini (2-3 cm)
  • 150 g di peperoni gialli, puliti e a pezzi (4 cm)
  • 150 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (4 cm)
  • 1 cucchiaino di sale

Nutrition
per 1 porzione
Calories
904 kJ / 216 kcal
Protein
5 g
Carbohydrates
10.3 g
Fat
167 g
Saturated Fat
10 g
Fibre
2.2 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes