Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g di scalogno a metà
- 25 g di burro
- 900 g di latte parzialmente scremato
- 8 fette di pane raffermo a metà
- 4 pizzichi di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1370 kJ / 325 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 47 g
- Fat
- 9 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Riso e porri
30 Min
Wurstel e patate speziate
1h 5min
Zuppa di patate e spinaci
1 Std.
Gratin di patate
50min
Minestra a crudo
30 Min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 Min
Zuppa di pomodoro e mango
40min
Vellutata di mais
20 Min
Minestra di semolino
30 Min
Minestra di patate
50min
Purè di ceci al curry (vegan)
35 Min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min