Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g di scalogno a metà
- 25 g di burro
- 900 g di latte parzialmente scremato
- 8 fette di pane raffermo a metà
- 4 pizzichi di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1370 kJ / 325 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 47 g
- Fat
- 9 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Fiordilatte bolognese
9 Std. 30 Min
Minestra imbottita
1h 30 min
Crema di carote all'arancia
30 min
Mousse di ricotta a Varoma
35min
Zuppa di patate e mais
55 min
Torta di riso carrarina
3h 10min
Pancotto
30 min
Vellutata di mais
20 min
Minestra della nonna
50 min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 min
Vellutata di patate e robiola
45 min
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 min