Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 cipolla dorata media, a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di panna di soia
- 1 cucchiaio bustina di tè chai (Lapsang Souchong)
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 320 g di pasta secca tipo fusilloni di Gragnano
- fiori edibili per decorare
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2460 kJ / 588 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 61 g
- Fat
- 35 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Zuppa harira marocchina
40min
Carbonara vegana
30min
"Caviale" di melanzane e lenticchie (vegan)
25 min
Crostata al cioccolato con spaghetti di pere
1h 15 min
Formaggio vegano spalmabile alla birra, cumino e paprika
45min
Chutney al cocco e coriandolo
45min
Formaggio vegano
6 Std. 40 Min
Tiramisù Vegan
3h 20min
Ramen coreano con tofu
50min
Ravioli ripieni di tofu affumicato e verdure
1h 30min
Panna (vegan)
10 min
Bevanda a base di mandorle (vegan)
10 min