Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 Hähnchenschenkel, mit Haut
- 2 TL Korianderkörner
- 1 TL Meersalz, grob
- 3 EL Öl
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Bund Koriander, abgezupft, Stiele gedrittelt
- 1 EL gelbe Currypaste (20 g)
- 400 g Kokosmilch
- 300 g Geflügelbrühe
- 3 Prisen Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 400 g Möhren, in Stücken (1,5 cm dick)
- 300 g Brokkoli, in Röschen
- 1 TL brauner Zucker und etwas mehr zum Abschmecken
- 200 g Shiitakepilze, frisch, Stiele entfernt
- 240 g Basmati-Reis
- 2 EL Limettensaft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3682 kJ / 882 kcal
- Protein
- 49 g
- Carbohydrates
- 64 g
- Fat
- 44 g
In Collections
Alternative recipes
Kreolischer Fisch
35min
Fischcurry
55 Min
Bobbia mit Rinder-Minutensteak
50 Min
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1 Std. 20 Min
Hähnchen und Garnelen mit saisonalem Gemüse (富贵虾球)
30min
Rinderhüfte mit Gemüse
40min
Chicken-Mushroom Balti
50 Min
Gedämpfter Lachs mit grünen Bohnen und Speckstippe
1h
Curry-Hähnchen (红咖喱鸡)
50 Min
Scharfes mariniertes Hähnchen mit Süßkartoffeln
4 Std. 30 Min
Rinderragout mit Bohnen
50 Min
Asia-Lachs mit Gurkensalat
45min