Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 cipollotti in quarti
- 300 g di acqua
- 20 g di aceto
- 250 g di bastoncini di surimi, a metà
- 2 uova sode
- 160 g di tonno in scatola al naturale, sgocciolato
- 200 g di maionese
- 1 baguette a fette
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1379 kJ / 330 kcal
- Protein
- 13.43 g
- Carbohydrates
- 10.38 g
- Fat
- 25.99 g
- Fibre
- 0.65 g
In Collections
Alternative recipes
Cheesecake basca
4 Std.
Baklava
1 Std. 30 Min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 Min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30 Min
Crema spalmabile di funghi
35 Min
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Canapè al prosciutto Serrano
40 Min
Coppette alle fragole e mascarpone
45 Min
Tiramisù alle fragole
3h 30min
Lasagna di mare con pesto di prezzemolo
1 Std.
Crostoni alla salsiccia
15 Min
Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert
1 Std.