Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 cipollotti in quarti
- 300 g di acqua
- 20 g di aceto
- 250 g di bastoncini di surimi, a metà
- 2 uova sode
- 160 g di tonno in scatola al naturale, sgocciolato
- 200 g di maionese
- 1 baguette a fette
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1379 kJ / 330 kcal
- Protein
- 13.43 g
- Carbohydrates
- 10.38 g
- Fat
- 25.99 g
- Fibre
- 0.65 g
In Collections
Alternative recipes
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 min
Bruschette saporite
40 min
Grissini al formaggio
1h
Pinzimonio al Gorgonzola
30 min
Uova in tazza su strati di verdura
45 min
Marinatura al vino rosso e salsa Worchester
15min
Rollè al macis e salsa allo zafferano
1h 30 min
Flute di fragole e spumante
10min
Bellini
10min
Crostini integrali con lardo, mele e pancetta
50 min
Muffin con pancetta affumicata, Parmigiano reggiano e crema al Gorgonzola
3 Std. 30 Min
Uova ripiene
40 min