Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 fettine di vitello da latte, taglio carrè (costolette alte 3-4 cm con osso)
- 100 g di farina tipo 00
- 250 g di pane raffermo a pezzi
- 2 uova
- 150 g di burro chiarificato
- sale q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2941 kJ / 703 kcal
- Protein
- 38.1 g
- Carbohydrates
- 61.3 g
- Fat
- 35.6 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Spinaci filanti
40min
Pollo con salsa al limone e vino bianco
25min
Bistecca di manzo con burro alle erbe, patate al rosmarino e broccoli
45min
Pastina con pollo e pesto
35min
Spaghetti alla carbonara
30min
Filetto di manzo con burro all'aglio ed erbe aromatiche
2h 15 min.
Marinatura delicata al vino bianco
15min
Scaloppine ai funghi
40min
Festival (frittelline giamaicane)
1h 30min
Pasta al pesto (6 porzioni)
25min
Scaloppine di vitello al limone
25min
Cosce di pollo in salsa speziata di pomodori verdi
1h