Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 fettine di vitello da latte, taglio carrè (costolette alte 3-4 cm con osso)
- 100 g di farina tipo 00
- 250 g di pane raffermo a pezzi
- 2 uova
- 150 g di burro chiarificato
- sale q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2941 kJ / 703 kcal
- Protein
- 38.1 g
- Carbohydrates
- 61.3 g
- Fat
- 35.6 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45min
Parmigiana di melanzane
2h
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Hamburger Big Kahuna (alla maniera de Pulp Fiction)
50min
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
1h
Omelette, cotto e formaggio (senza uova)
20 Min
Menù: Pollo al lemon grass; riso e zuppa di verdure (Bimby Friend)
45min
Spaghetti al ragù di cacciatorini
No ratings
Brezel
1h 15min
Pizza prosciutto e funghi
1 Std. 45 Min
Couscous con pollo, agnello e salsiccia piccante
1h 10 min
Hamburger di manzo
1h