Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 fettine di vitello da latte, taglio carrè (costolette alte 3-4 cm con osso)
- 100 g di farina tipo 00
- 250 g di pane raffermo a pezzi
- 2 uova
- 150 g di burro chiarificato
- sale q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2941 kJ / 703 kcal
- Protein
- 38.1 g
- Carbohydrates
- 61.3 g
- Fat
- 35.6 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Spaghetti alla carbonara
30min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Pasta al ragù
1h 30min
Tagliatelle panna e funghi
1h
Cipolle tritate
5min
Spaghetti alla carbonara
30min
Scaloppine di vitello al limone
25min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25min
Mozzarella in carrozza con puntarelle
5hod. 35min
Polpette di riso
2h
Lasagne al prosciutto cotto (senza glutine)
1 Std. 45 Min
Croissant al cioccolato
3h 35min