Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Cavatelli
- 50 g di 'nduja
- 200 g di farina di semola + q.b. per infarinare
- 100 g di acqua
Sugo pomodori e fagioli
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla a pezzetti
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 80 g di fagioli cannellini in scatola, lessati e sgocciolati
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3803 kJ / 909 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Carbohydrates
- 78.9 g
- Fat
- 57.4 g
- Fibre
- 6.3 g
In Collections
Alternative recipes
Spaghetti pomodoro, olive e capperi
30 min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Spaghetti al tonno
40 min
Fileja con sugo alla 'nduja e fagioli
2 Std. 40 Min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Tagliatelle ai funghi
1h
Bucatini all'amatriciana
45 min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Cornucopia ripiena di tagliolini al merluzzo e lenticchie
2h 20min
Champurrado
30 min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35min