Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Cavatelli
- 50 g di 'nduja
- 200 g di farina di semola + q.b. per infarinare
- 100 g di acqua
Sugo pomodori e fagioli
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla a pezzetti
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 80 g di fagioli cannellini in scatola, lessati e sgocciolati
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3803 kJ / 909 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Carbohydrates
- 78.9 g
- Fat
- 57.4 g
- Fibre
- 6.3 g
In Collections
Alternative recipes
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3h 55min
Pasta alla bagossa
50 min
Ravioli lucani
1h
Lagane e ceci
1h
Fileja al ragù
3h
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Lagane e ceci in purea
1h 20 min
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1h 30 min
Fileja con sugo alla 'nduja e fagioli
2h 40 min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 min
Tubettoni piselli e funghi
40 min