![Zuppetta di pomodoro e peperone Zuppetta di pomodoro e peperone](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/124828_0-595-4872-4872.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 340 g di pomodori freschi, a metà
- 140 g di cimette di cavolfiore, a pezzi
- 170 g di peperone rosso, in quarti, senza semi
- 120 g di barbabietola rossa sbucciata, a pezzi
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 505 kJ / 121 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 8.8 g
- Fat
- 8.3 g
In Collections
Alternative recipes
Crema spalmabile al tonno
15 Min
Canapè ai carciofi e senape (per 2 persone)
20 min
Zuppa di pollo alla messicana
50 Min
Zuppa di uova e tofu
55 Min
Jota carnica
1 Std. 5 Min
Zuppa di latte
30 Min
Blanquette di salmone e funghi porcini
50 Min
Burro al tonno
1 Std. 20 Min
Focaccia dolce al cioccolato
3h 30 min
Uova strapazzate con cipolle e olive
40 Min
Frittata di verdure
1 Std. 10 Min
Verdure saporite
40 Min