Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di pane toscano a dadini (2-3 cm)
- 6 - 8 foglie di basilico fresche, lavate
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, , le foglioline lavate ed asciugate
- 1 - 2 pizzichi di origano secco
- 1 spicchio di aglio
- 1 filetto di acciuga sott'olio, sgocciolato
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 100 g di peperone giallo, pulito e a dadini (2-3 cm)
- 300 g di filetto di rana pescatrice senza pelle e senza lische
- 1 ½ cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2577 kJ / 616 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Carbohydrates
- 38.1 g
- Fat
- 36.7 g
- Fibre
- 1.7 g
In Collections
Alternative recipes
Alici marinate sottovuoto
2hod. 30min
Quadrucci seppie e piselli
1 Std. 45 Min
Coniglio ai funghi
1 Std. 10 Min
Tegamino di vongole e zucchine
40 Min
Calamari alla napoletana
40 Min
Pasta integrale fagioli e cozze
1hod.
Calamari in umido
55 Min
Insalata di seppioline con frutta secca
30 min
Zuppa di baccalà
1hod.
Coniglio ai carciofi
1 Std. 25 Min
Zuppa di fagioli e cozze
55 Min
Calamari alla marchigiana
35 min