Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 pere Williams, sbucciate, a metà e private del torsolo
- 20 g di gherigli di noci
- 100 g di formaggio fresco spalmabile light
- 2 cucchiaini di paprika dolce + q.b.
- 1 pizzico di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 945 kJ / 226 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Carbohydrates
- 19.8 g
- Fat
- 13.1 g
- Fibre
- 6.4 g
In Collections
Alternative recipes
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h
Carpaccio di patate con salsa tapenade
35min
Terrina ai due colori
1 Std. 20 Min
Crumble alle fragole
40min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Tomino con coulis di fichi
55min
Mousse speziata
10 Min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30min
Crostini con crema piccante ai ceci
40min
Mini fior di cheesecake
2h 15min
Uova strapazzate con asparagi e bacon
30min
Pere, formaggio e miele
15 Min