Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di vino bianco
- 1 cucchiaio di semi di finocchio
- 2 cucchiaini di curcuma in polvere
- 2 foglie di alloro secche
- 2 mandarini, il succo spremuto fresco
- 600 g di costine di maiale
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di cipolline
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1330 kJ / 318 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Carbohydrates
- 14.8 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 2.1 g
In Collections
Alternative recipes
Faraona ai funghi porcini
1h 10min
Pollo al limone
50min
Pollo in umido con zafferano e arancia
1 Std. 25 Min
Coniglio alla ligure
3h 20min
Puccia
1h 30min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1h 30min
Pollo Piri Piri con fagiolini al curry
3 Std. 15 Min
Coniglio alla curcuma con crema di patate e cipollotto
1h 30min
Pollo alla romana
1h 10min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Coniglio stufato
1h 10min
Coniglio ai funghi
1h 10min