Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di vino bianco
- 1 cucchiaio di semi di finocchio
- 2 cucchiaini di curcuma in polvere
- 2 foglie di alloro secche
- 2 mandarini, il succo spremuto fresco
- 600 g di costine di maiale
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di cipolline
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1330 kJ / 318 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Carbohydrates
- 14.8 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 2.1 g
In Collections
Alternative recipes
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Pollo ai peperoni
1 Std. 5 Min
Trippa in umido
1h 10min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35min
Bocconcini di pollo al Varoma con friggione bolognese
1 Std. 20 Min
Cipolle ripiene al prosciutto
1 Std.
Lonza, salsicce e cipolle
50 Min
Salsiccia e cardoncelli
55 Min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50 Min
Pollo alla romana
1h 10min
Pollo alla cacciatora
50 Min