Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g di cipolle bianche a fette (5 mm circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di uvetta sultanina
- 20 g di pinoli sgusciati
- 10 g di zucchero di canna
- 15 g di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
- 200 g di alici fresche, pulite ed aperte a libro
- 60 g di pangrattato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Carbohydrates
- 21.2 g
- Fat
- 14.2 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 godz.
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Sarde in saor
25u.
Seppie in zimino
40 min
Baccalà alla ligure
1 godz.
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Sgombri all'agro
1 Std. 45 Min
Alici alla Reggina
45 min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 min
Baccalà al forno con broccoli
1h 30min
Baccalá alle olive
25 min