Compatible versions
Orecchiette integrali con pomodori, bacon e cipolle
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di cipolla rossa a metà e a fette
- 150 g di pancetta affumicata a listarelle
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di pomodorini Pachino IGP a metà
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di zucchero
- 320 g di pasta secca, tipo orecchiette integrali
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1891 kJ / 452 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Carbohydrates
- 57.6 g
- Fat
- 17.7 g
- Fibre
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 min
Rigatoni affumicati
25 min
Fusilli tricolore
30 min
Penne all'arrabbiata
20 min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40 min
Mezze maniche affumicate
25 min
Pasta feta e pomodorini
30 min
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30 min
Tagliatelle mediterranee
35 Min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 min