Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di pane
- 300 g di funghi porcini freschi a tocchetti (1 cm circa)
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 949 kJ / 227 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Carbohydrates
- 33 g
- Fat
- 8.3 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodium
- 0 mg
Alternative recipes
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1h
Crema di ceci con vongole
40 min
Zuppa patora
1 Std. 20 Min
Crema di lattuga e menta
35 min
Zuppa montanara
1h
Vellutata di funghi
50 min
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40 min
Vellutata di fagioli e cozze
1 godz. 5 min
Zuppa di castagne
1h
Vellutata di porcini
50 min
Zuppa di peperoni rossi e zucchine
55min
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1h 10min