Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 - 60 g di farina
- 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 200 g di funghi champignon freschi a fette
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di vino bianco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1298 kJ / 310.2 kcal
- Protein
- 34.1 g
- Carbohydrates
- 8.3 g
- Fat
- 15.5 g
- Fibre
- 1.4 g
In Collections
Alternative recipes
Petti di pollo alla pizzaiola
55min
Brodo di pollo in pasta
No ratings
Frittata di zucchine
40 min
Ciambella al limone
2h
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1 Std. 30 Min
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Linguine con scampi al limone
No ratings
Crocchette di prosciutto con besciamella veloce
9h 15min
Pollo ai peperoni
1 godz. 5 min
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
No ratings
Rotolo al limone
3 Std.
Torta salata al salame e formaggio
2 godz. 10 min