Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 60 g Karotten, in Stücken
- 300 g Zucchetti, in Stücken
- 100 g Champignons, frisch, in Stücken
- 500 g gehackte Tomaten, aus der Dose aus der Dose oder frisch
- ½ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen, nach Geschmack
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 1 TL Butter
- 8 frische Basilikumblätter, in Stücke gerupft
- 1 - 2 EL frische Petersilie, nur die Blätter, gehackt (optional)
- Parmesan, gerieben (optional)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 506 kJ / 121 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 3.6 g
In Collections
Alternative recipes
Gemüsesuppe
25 min
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30 min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30 min
Tomaten-Spinat-Pasta
35 Min
Blumenkohl-Linsen-Curry
45 min
Vegetarische Carbonara
30 min
Hörnlisalat mit Zucchetti
30 min
Gemüseeintopf
45 min
Linsen-Lasagne
2h
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30 min
Peperoni-Risotto
35 Min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 min