Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le gâteau
- 375 g de beurre, et un peu pour le moule, en morceaux
- 300 g de farine, et un peu pour le moule
- 600 g de chocolat noir, en morceaux
- 250 g d'eau
- 200 g de sucre
- 1 sachet de poudre à lever (11 g)
- 4 œufs
- 90 g de Marsala
Le glaçage
- 150 g de chocolat noir, en morceaux
- 120 g de crème acidulée
- 30 g de beurre, en morceaux
- 30 g de miel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2506 kJ / 602 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 53 g
- Fat
- 39 g
- Fibre
- 4 g
Alternative recipes
Cheesecake au citron et crunch aux noisettes
4 godz. 35 min
Cake à l'orange
1hod.
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Menu: Soupe de topinambours, saumon en croûte avec légumes au four et trifle de pain d'épices
2 godz. 15 min
Dessert glacé estival
4 godz. 50 min
Gâteau de Pâques
1hod. 45min
Brownies
45min
Tarte au vin cuit
45min
Sauce automnale
10 min
Gâteau à l'Ovo
55 Min
Mini pizzas «Tricolores »
No ratings
Tourte aux amandes et chocolat blanc
2 godz. 50 min