![Salsa ricotta, basilico e miele Salsa ricotta, basilico e miele](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A5461917-7BE8-45D1-9F43-25B71F23FCE6/Derivates/631b81a9-269b-4f9a-90b8-c3967e2ba8c6.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 - 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 20 g di mandorle pelate
- 250 g di ricotta fresca light
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 50 g di miele di acacia
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 2318 kJ / 554 kcal
- Protein
- 27.6 g
- Carbohydrates
- 55.6 g
- Fat
- 26.1 g
- Fibre
- 2.5 g
In Collections
Alternative recipes
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 min
Paté di funghi
1h 30 min
Crema di formaggio alla barbabietola
10 min
Salsa rubra
30min
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1h 30 min
Crema di zucchine e anacardi raw
20 min
Uova di quaglia, piselli e asparagi con maionese
40 min
Salsa fagioli e feta
10 min
Salsa turca
10 min
Granita ai pomodorini con yogurt, sedano e cetrioli
5h 50min
Patè di avocado
15 min
Purè di patate e bacon al curry
40 min