Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Stufato
- 1500 g di acqua
- 15 g di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato, a piacere
- 1 cipolla dorata, in quarti
- 1 chiodo di garofano
- 250 g di carote, a metà in lunghezza
- 100 g di porro, a pezzi
- 200 - 250 g di pancetta tesa di maiale
- 4 salsicce di maiale affumicate
- 300 g di cavolo cappuccio, in quarti
Farz
- 150 g di farina di grano saraceno
- 50 g di panna acida
- 1 uovo
- 150 g di latte
- 20 g di burro salato (optional)
- 30 g di salsa di senape (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3175 kJ / 762 kcal
- Protein
- 32 g
- Carbohydrates
- 37.3 g
- Fat
- 54 g
- Fibre
- 6.8 g
In Collections
Alternative recipes
Polenta ai porri
1 godz. 5 min
Salsa peverada
30 min
Raviggiolo di Cernusco
2hod. 30min
Porkolt
1 Std. 10 Min
Puccia
1hod. 30min
Insalata di riso alle erbe, fave e calamari
Ninguna valoración
Focaccia dolce alle nocciole
1 Std. 45 Min
Gelato ai pinoli e caffè
8h 30min
Gelato al Primitivo di Manduria
24 godz. 30 min
Gelato veloce al whiskey e caffè (per 2 persone)
15 min
Black Russian
10 min
Riso e porri
30 min