Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Stufato
- 1500 g di acqua
- 15 g di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato, a piacere
- 1 cipolla dorata, in quarti
- 1 chiodo di garofano
- 250 g di carote, a metà in lunghezza
- 100 g di porro, a pezzi
- 200 - 250 g di pancetta tesa di maiale
- 4 salsicce di maiale affumicate
- 300 g di cavolo cappuccio, in quarti
Farz
- 150 g di farina di grano saraceno
- 50 g di panna acida
- 1 uovo
- 150 g di latte
- 20 g di burro salato (optional)
- 30 g di salsa di senape (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3175 kJ / 762 kcal
- Protein
- 32 g
- Carbohydrates
- 37.3 g
- Fat
- 54 g
- Fibre
- 6.8 g
In Collections
Alternative recipes
Trippa all'empolese
1 Std. 15 Min
Chawan mushi
35 Min
Calulu di pesce
50 Min
Aroma di capperi
4 godz. 10 min
Zucchine piccanti
55min
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1 Std. 15 Min
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Antipasto di alici agli agrumi
2 Std. 10 Min
Cassola cagliaritana
1 Std.
Negroni
10 Min
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Cassoeula
1 Std. 25 Min