Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di pecorino a pezzi (3 cm) (optional)
- 150 g di guanciale di maiale a cubetti
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 3 tuorli d'uovo
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta secca tipo spaghetti
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2999 kJ / 716.8 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Carbohydrates
- 63.5 g
- Fat
- 42.2 g
- Fibre
- 2.2 g
Alternative recipes
Risotto alla parmigiana
30min
Polpettine di carne con purea di patate
1h
Cornetti con carne macinata
30min
Vin brûlé bianco
20min
Feta al cartoccio
25 min
Tiramisù
5h 40min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 Min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Risotto allo zafferano di Mund
45 Min
Pollo con purea di patate
1sa 15 dk
Spaghetti alla carbonara
30min
Rösti alla bernese
40 Min