Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di pecorino a pezzi (3 cm) (optional)
- 150 g di guanciale di maiale a cubetti
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 3 tuorli d'uovo
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta secca tipo spaghetti
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2999 kJ / 716.8 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Carbohydrates
- 63.5 g
- Fat
- 42.2 g
- Fibre
- 2.2 g
Alternative recipes
Crostata di formaggio Gruviera
Keine Bewertungen
Tiramisù alla stracciatella
2h 30min
Asparagi con patate
50 min
Spaghetti alla carbonara
35 min
Lasagne al forno
2h 30min
Cocktail alla frutta
Keine Bewertungen
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 min
Maccheroni dell'alpigiano
45 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Risotto alla parmigiana
30 min
Tiramisù
5u. 40min
Riso casimiro
45 min