Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di pecorino a pezzi (3 cm) (optional)
- 150 g di guanciale di maiale a cubetti
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 3 tuorli d'uovo
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta secca tipo spaghetti
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2999 kJ / 716.8 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Carbohydrates
- 63.5 g
- Fat
- 42.2 g
- Fibre
- 2.2 g
Alternative recipes
Risotto alla parmigiana
30 min
Farfalle ai quattro formaggi
20 min
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 min
Spaghetti alla carbonara
35min
Crostata alla pancetta e porri
1h
Tiramisù
5h 40min
Gelato veloce alla frutta
10 Min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Penne alla puttanesca
35min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Riso casimiro
45 min
Risotto Cinque P
30 min