Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 baguette, a rondelle (circa 1 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio, a fettine
- 70 g di cipolla, in quarti
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- ¼ di cucchiaino di sale fino
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
-
100
g di prosciutto Serrano a fette
or 100 g di prosciutto crudo a fette
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 205 kJ / 49 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Carbohydrates
- 5.3 g
- Fat
- 2.2 g
In Collections
Alternative recipes
Bruschette saporite
40min
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10 min
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45min
Tartine di pane alla menta
4h 10min
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Kartoffelsalat
50min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1h
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min
Tacos di gamberoni "al pastor"
35min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Cachupa de peixe
50min
Marmitako
50min