Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., très froide
- le jus d'un citron vert
- 20 g d'huile de noisette
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre noir fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 10 portions
- Calories
- 5483 kJ / 1331 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 140 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Beignets d'huîtres au thym
35min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20min
Emulsion d'ananas
15min
Flan brésilien aux œufs
1h 5 min
Sabayon au citron
15min
Gratin dauphinois comme un tiramisu - Christophe Aribert
50min
Mai - Crémeux meringué griotte violette
30 min
Crème fouettée au chèvre (salée)
5 min
Chantilly au clou de girofle
20min
Chantilly au chèvre sucrée
10min
Crème anglaise à l'orange
1 godz.
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 godz. 30 min