Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina di grano + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Crema pasticcera
- 250 g di latte
- 25 g di farina di grano
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 35 g di zucchero
- 5 g di zucchero vanigliato
- ½ cucchiaino di acqua di fiori d'arancio
Terminare la preparazione
- 800 g di albicocche sciroppate, a metà
- 1 tuorlo
- 20 g di granella di zucchero
- 30 g di mandorle a lamelle
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1279 kJ / 306 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Carbohydrates
- 30.3 g
- Fat
- 17.3 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Torta frangipane
1 Std. 25 Min
Torta caprese bianca al limoncello
1 Std. 5 Min
Torta al cioccolato e peperoncino
55 Min
Bougatsa greca miele e pistacchi
4 Std.
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1u. 45min
Torta greca al cioccolato e mandorle
50 Min
Torta di mele
1 Std.
Torta di ricotta
50 Min
Briochele
6 godz.
Chiocciole raw al cocco
12 Std. 25 Min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2 Std. 30 Min
Castella cake (Kasutera)
1u. 45min