Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina di grano + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Crema pasticcera
- 250 g di latte
- 25 g di farina di grano
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 35 g di zucchero
- 5 g di zucchero vanigliato
- ½ cucchiaino di acqua di fiori d'arancio
Terminare la preparazione
- 800 g di albicocche sciroppate, a metà
- 1 tuorlo
- 20 g di granella di zucchero
- 30 g di mandorle a lamelle
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1279 kJ / 306 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Carbohydrates
- 30.3 g
- Fat
- 17.3 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Smoothie di agrumi
15 min
Masala kirsch tiffin
2h 30min
Budino ai 3 colori
8h
Danish layer cake
4h
Biscotti al profumo di arancio
2 godz.
Éclair di primavera alla verbena
No ratings
Fagottini di granchio
35 min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 Std. 50 Min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2h 30min
Sformatini di riso tricolore
1sa 25 dk
Smiley cake pops
2h 30min
Biscotti al tè verde
30 min